Samenvatting

Het is zomer. De drielingzussen Alice, Esther en Marieke gaan samen op vakantie. Alice en Esther verheugen zich er enorm op, maar Marieke voelt zich onzeker. Ze denkt de laatste tijd veel aan Esthers vriendje Lucas. Ze is in de war, in paniek zelfs. Ze zou toch nooit verliefd worden op dezelfde jongen als haar eigen zus? Dan wordt het onvoorstelbare werkelijkheid: Marieke en Lucas zoenen elkaar. Esther is verbijsterd. De zussen hebben voor het eerst van hun leven écht ruzie. Esther en Marieke praten niet meer met elkaar en Alice weigert partij te kiezen. De vakantieplannen zijn dus van de baan. De drielingzussen zijn voor het eerst volledig op zichzelf aangewezen. Komt het ooit nog goed tussen Marieke, Esther en Alice? Of is hun onverbrekelijke band toch niet bestand tegen jaloezie, concurrentie en valse beschuldigingen?


De drielingzussen Wendy, Eefje en Joany zijn fulltime bezig met lezen en schrijven, in hun werk n privé. Naar aanleiding van hun gezamenlijke debuut Drie versies van mij kregen ze veel vragen van lezers over liefde en jaloezie, die hen inspireerden tot een vervolg.

Vanaf 13 jaar

Bestel nu!
Drie keer verliefd lijkt me het ideale boek voor jonge tienermeiden die zin hebben in een luchtig en romantisch verhaal. Het is nog steeds wel lastig om de drie personages écht goed van elkaar gescheiden te houden, maar eenmaal verdiept in het boek, is het driedubbelop genieten van dit oer-Hollandse meidenboek!